Vilka är vi och varför ska du välja oss på Boverk?

Vi vet att många tycker bygglovsprocessen både är svår och långdragen och detta vill vi gärna ändra på! Utöver framställandet av dina bygglovsritningar skickar vi även in dessa kostnadsfritt till din kommun. Detta gör vi så du istället kan slappna av och tänka på annat som är viktigt för dig.

Vi är ett högkvalificerat team med lång erfarenhet av att framställa bygglovsritningar. Vi har under många år hjälp både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i många av Sveriges kommuner. Hos oss är alla välkomna att söka hjälp med sitt bygglov! Vi innehar samtliga trygghetsförsäkringar, så hos oss kan du känna dig trygg! Alla bygglovshandlingar framställs dessutom fackmannamässigt digitalt. Du får dessutom alltid en privat kontaktperson som är med dig under hela processens gång.

Då vi gillar att göra det enkelt för våra kunder och besökare har vi även skapat en faktabank. Där har vi samlat den mest nödvändiga och efterfrågade informationen kring byggnation och regler. Så är du ute efter mer information kring detta rekommenderar vi dig verkligen att kolla in den sidan! Där besvarar vi allt så tydligt och utförligt som möjligt!

Vårt kontor ligger på Sysslomansgatan 9 i Uppsala. Vill du komma i kontakt med oss maila oss gärna på info@boverk.se eller ring oss på telefon: 010-603 90 00. Våra telefontider är mellan 8-17 måndag till fredag.

Få hjälp av mig!

Erik Assarsson
Projektör
Kontakta oss
Maximal filstorlek: 30 MB