Husleverantör i hela Sverige

Om Boverk.

En husleverantör för alla.

Vilka är vi? Boverk är en rikstäckande husleverantör med en klar vision: det ska vara enkelt att bygga hus och byggnader, även för dig som saknar förkunskaper och måste hålla hårt i varje budgetkrona. Vi sänker tröskeln när det gäller produktion av mindre byggnader och takstolar. Bygglov och kompletta ritningar då? Lugn, det fixar vi också.

Boverk-modellen: bygg utan att lyfta ett finger.

All inclusive är inget begrepp man normalt förknippar med snickartjänster och husleverantörer. Det vill vi ändra på. Låt oss kalla det för Boverk-modellen. På Boverk tar vi ansvar för helheten, snarare än enskilda punktinsatser som komplicerar byggprocessen för dig som beställare. Det finns nämligen inte ett moment i processen som vi inte tar hand om medan du tar det piano – vi tar fram ritningar, ansöker om bygglov, tillverkar byggsatsen, levererar den och gör slutmonteringen. Summa summarum: att bygga nytt har aldrig varit enklare.

Slipp huvudvärk för bygglovet.

Tycker du bygglovsprocessen är svår och utdragen? Du är inte ensam. Bygglov kan i vissa fall vara som att be om administrativ huvudvärk. Såvida du inte anlitat Boverk, vi framställer bygglovsritningarna och skickar in dessa kostnadsfritt till kommunen.

Vårt högkvalificerade team har lång erfarenhet av att ta fram fackmannamässiga bygglovshandlingar för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i hela Sverige. För din trygghet har vi självklart samtliga trygghetsförsäkringar och en dedikerad kontaktperson som du kan vända dig till under hela processens gång.

Vill du kontakta eller besöka Boverk? Vårt kontor ligger på Sysslomansgatan 9 i Uppsala. Maila oss gärna på info@boverk.se eller ring oss på telefon: 010-603 90 00. Våra telefontider är måndag till fredag, kl 8-17.

Undrar du något? Du hittar kanske svaret i vår välfyllda FAQ-sektion.

Husleverantör

Vi ville ha ett företagsnamn och logotyp som speglar vår vision. Valet föll på att kombinera “Bo” och “Verk”. Orden symboliserar det vi levererar: det kan dels vara någonstans att bo – ett hus, ett färdigt hem. Det står även för skaparglädjen när vi ritar och producerar något unikt, ett verk. Vad vill du skapa tillsammans med oss?

Rapporta Sverige AB, med varumärket Boverk, är ett privatägt företag som under inga omständigheter påstår sig vara en myndighet. Vi arbetar och avtalar inom ABK 09 och har både F-skatt och momsreg.

Designa ditt hus

Att bygga nytt har aldrig varit enklare.

Rita hur du vill ha ditt hus och få omgående en offert.

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Rita eget hus