3D-Visualisering

Vid en 3D-visualisering har ni möjligheten att sätta er egen prägel på ritningen. Vi färgsätter då bostaden helt efter önskemål samt att vi ställer in ljussättningen. Man har även möjlighet att placera ut möblemang på ett realistiskt sätt vilket är bra för att kunna se ytans kvarstående storlek. Det är också bra ur planeringssynpunkter och för att man ska kunna föreställa sig hur slutresultatet kommer bli. De flesta kunder som beställer en 3D-visualisering blir förvånade över hur verkligt intryck det ger.

Vill du ha en bygglovsritning som även hjälper dig med planeringen är denna typ av ritning rätt för dig! Du får alltså bästa möjliga överblick över projektet. Det blir lätt att placera ut möbler, bestämma ytor, färgsättningar och andra viktiga tillbehör. Själva syftet med en 3D-visualisering är att förmedla idéer och övertygande illustrationer.

Våra byggingenjörer har lång erfarenhet av dessa typer av bygglovsritningar och hjälper er gärna! Vi erbjuder alltid en personlig kontakt som är med er hela vägen från ansökan till beviljat startbesked.

Vi erbjuder alla våra tjänster till ett fast pris!

*

Vad behöver jag som kund skicka in vid min förfrågan?

Uppge gärna vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket om möjligt.

Vi på Boverk är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi tycker detta är en både rolig och spännande process att få hjälpa våra kunder med och vi är dessutom rikstäckande!

Du är varmt välkommen att ringa oss på 010-603 90 00 eller maila oss på info@boverk.se vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Få hjälp av mig!

Erik Assarsson
Projektör
Kontakta oss
Maximal filstorlek: 30 MB