3D-Ritning

Funderar du på att beställa en 3D-ritning? Är du medveten om alla fördelar den bär med sig? Om inte går vi igenom dessa nu! En 3D-ritning ger dig en bättre uppfattning om hur slutresultatet kommer att bli. Man får alltså en bättre överblick över hela projektet vilket kan kännas både lugnande och skönt. Vi skapar 3D-ritningar både utvändigt och invändigt och man har då chans att välja ljussättning och de färgskalor man vill ha.

En annan fördel är att det blir lättare att bestämma planlösningar då man får en bättre översikt hur det kommer se ut storleksmässigt. Man ser planlösningen som sin helhet men även hur stora ytor som blir kvar efter utplacering av möbler. Så vill du ha en bygglovsritning som även hjälper dig med planeringen är denna typ av ritning rätt för dig!

En 3D-ritning är också ett bra sätt att visa upp byggprojektet för familj och vänner. De kan även ge dina grannar en bättre förståelse för ditt planerade projekt och därav lättare kunna få deras Grannemedgivande. Våra byggingenjörer har lång erfarenhet av dessa typer av bygglovsritningar och hjälper er gärna! Vi erbjuder alltid en personlig kontakt som är med er hela vägen från ansökan till beviljat startbesked.

Vi erbjuder alla våra tjänster till ett fast pris!

*

Vad behöver jag som kund skicka in vid min förfrågan?

Uppge gärna vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket om möjligt.

Vi på Boverk är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi tycker detta är en både rolig och spännande process att få hjälpa våra kunder med och vi är dessutom rikstäckande!

Du är varmt välkommen att ringa oss på 010-603 90 00 eller maila oss på info@boverk.se vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Få hjälp av mig!

Erik Assarsson
Projektör
Kontakta oss
Maximal filstorlek: 30 MB