Måla om huset

Bygglov fasadändring

Går ni i tankar om att ändra om fasaden utvändigt? Oavsett om ni ska göra en mindre eller större förändring utvändigt så behövs det ritningar för fasadändring inför bygglovet. Detta är något våra byggingenjörer gärna hjälper er med! Att måla om fasaden i en annan färg är en väldigt vanlig förändring. Det är ett snabbt alternativ att ge ett nytt liv åt huset. Vanligt är också att man vill byta material eller färg på taket för att ge huset ett nytt utseende. Det är två snabba och enkla lösningar som ger ett upplyftande resultat!

Vi erbjuder alla våra tjänster till ett fast pris!

*

Fasadändringar som kräver bygglov

  • Byte av färg på fasad eller tak
  • Byte av fasadbeklädnad, tex puts, tegel eller trä
  • Byte av taktäckningsmaterial, tex takpannor, plåttak eller papptak
  • Tilläggsisolering som påverkar fasadens djup
  • Montering av nya fönster, dörrar eller balkonger
  • Ändring av takform och lutningar från exempelvis sadeltak till pulpettak

*

Vad behöver jag som kund skicka in vid min förfrågan?

Uppge gärna vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket om möjligt.

Vi på Boverk är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi tycker detta är en både rolig och spännande process att få hjälpa våra kunder med och vi är dessutom rikstäckande!

Du är varmt välkommen att ringa oss på 010-603 90 00 eller maila oss på  vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Få hjälp av mig!

Erik Assarsson
Projektör
Kontakta oss
Maximal filstorlek: 30 MB