fönster vitt hus

Fasadändring fönster

Ska ni montera nya fönster som har andra mått än de som ni har i dagsläget? Då behövs det med största sannolikhet ansökas om bygglov för fasadändring! Oftast behövs det även ett bygglov för att måla om befintliga fönster men inte alltid. Denna typ av ändring går under fasadändring så läs gärna mer om regler där. Ta kontakt med er kommun och fråga om de anser att ert projekt är bygglovspliktigt om ni är osäkra. När det blir dags för bygglovsritningar hjälper våra erfarna byggingenjörer er gärna!

Vi erbjuder alla våra tjänster till ett fast pris!

*

Fönster som kräver bygglov

  • Lägga till eller ta bort fönster
  • Ändra storlek på fönster
  • Lägga till eller ta bort spröjs på befintliga fönster
  • Måla om fönster
  • Flytt av befintliga fönster

*

Vad behöver jag som kund skicka in vid min förfrågan?

Uppge gärna vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket om möjligt.

Vi på Boverk är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi tycker detta är en både rolig och spännande process att få hjälpa våra kunder med och vi är dessutom rikstäckande!

Du är varmt välkommen att ringa oss på 010-603 90 00 eller maila oss på  vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Få hjälp av mig!

Erik Assarsson
Projektör
Kontakta oss
Maximal filstorlek: 30 MB