Våra tjänster

Behöver du hjälp med bygglovsritningar inför kommande projekt? Vi framställer alla typer av bygglovsritningar och vi är dessutom rikstäckande. Vi erbjuder även alltid ett fast pris på våra bygglovsritningar så att du som kund ska känna dig trygg med vad du betalar för redan från början. I de respektive projekten här nedan ser du bland annat om det är ett bygglov eller en bygganmälan som krävs för ditt projekt. Vi hjälper dig gärna med bygglovsritningarna så att du får ett godkänt bygglov och därmed kan påbörja ditt projekt.

Vi erbjuder alla våra tjänster till ett fast pris!

Våra tjänster

Behöver du hjälp med bygglovsritningar inför kommande projekt? Vi framställer alla typer av bygglovshandlingar och vi är dessutom rikstäckande. Vi erbjuder även alltid ett fast pris på våra bygglovsritningar så att du som kund ska känna dig trygg med vad du betalar för redan från början. I de respektive projekten här nedan ser du bland annat om det är ett bygglov eller en bygganmälan som krävs för ditt projekt. Vi hjälper dig gärna med bygglovsritningarna så att du får ett godkänt bygglov och därmed kan påbörja ditt projekt.

Vi erbjuder alla våra tjänster till ett fast pris!

Bygga om & Bygga nytt

Ändring utvändigt

Carport & Garage

Mindre byggnader

Bygga på tomten

Övriga handlingar

Faktabanken

Hur många gånger är det inte som man bara letar och letar efter relevant information men som man inte riktigt hittar? Antingen är informationen väldigt kortfattad eller så är den uppdelad på många olika hemsidor vilket leder till att man tappar intresset. Men nu är det slut med det, för det är det inte längre! Hos oss hittar du en välfylld faktabank där vi samlat all tänkbar information kring bygglovsritningar och när de kan tänkas behövas. Du hittar även svar på när det är du behöver ansöka om bygglov eller bygganmälan för olika typ av projekt.

vitt staket
vitt staket regler

Vad behöver jag som kund skicka in vid min förfrågan?

Uppge gärna vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket om möjligt.

Vi på Boverk är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi tycker detta är en både rolig och spännande process att få hjälpa våra kunder med och vi är dessutom rikstäckande!

Du är varmt välkommen att ringa oss på 010-603 90 00 eller maila oss på info@boverk.se vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Få hjälp av mig!

Erik Assarsson
Projektör
Kontakta oss
Maximal filstorlek: 30 MB