Våra tjänster

Behöver du hjälp med bygglovsritningar inför kommande projekt? Vi framställer alla typer av bygglovsritningar och vi är dessutom rikstäckande. Vi erbjuder även alltid ett fast pris på våra bygglovsritningar så att du som kund ska känna dig trygg med vad du betalar för redan från början. I de respektive projekten här nedan ser du bland annat om det är ett bygglov eller en bygganmälan som krävs för ditt projekt. Vi hjälper dig gärna med bygglovsritningarna så att du får ett godkänt bygglov och därmed kan påbörja ditt projekt.

Vi erbjuder alla våra tjänster till ett fast pris!

Faktabanken

Letar du regler gällande bygglov, bygganmälan, byggnationer eller bygglovshandlingar? Då har du hittat helt rätt! Här listar vi bland annat vilka regler som måste uppfyllas på bygglovsritningarna. Förhoppningsvis kommer du känna dig besvarad efter du kollat igenom vår faktabank. Glöm inte att vi är rikstäckande och gärna hjälper till med era bygglovsritningar oavsett vart i landet du bor! Skulle det ändå vara något som du är fundersam över är du varmt välkommen att kontakta oss

Bygga om & Bygga nytt

Ändring utvändigt

Carport & Garage

Mindre byggnader

Bygga på tomten

Faktabanken

Hur många gånger är det inte som man bara letar och letar efter relevant information men som man inte riktigt hittar? Oftast finns det väldigt lite information eller så är den uppdelad på många olika sidor och dessutom väldigt kortfattad och svårförklarad. Och vad är det som lätt brukar hända då? Man tappar intresset, såklart. Därför erbjuder vi på Boverk en välfylld faktabank där du hittar all relevant information kring byggnationer, om och när ett bygglov eller en bygganmälan behövs samt annan användbar information kring olika typer av projekt och byggnationer!

vitt staket
vitt staket regler

Vad behöver jag som kund skicka in vid min förfrågan?

Uppge gärna vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket om möjligt.

Vi på Boverk är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi tycker detta är en både rolig och spännande process att få hjälpa våra kunder med och vi är dessutom rikstäckande!

Du är varmt välkommen att ringa oss på 010-603 90 00 eller maila oss på info@boverk.se vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Få hjälp av mig!

Erik Assarsson
Projektör
Kontakta oss
Maximal filstorlek: 30 MB