Bygglovsritningar företag

Har du eller tillhör du ett företag som behöver bygglovsritningar? Vi fixar det! Vi på Boverk har länge hjälpt olika företag runt om i Sverige med deras bygglovsritningar. Då vi är rikstäckande spelar det ingen roll vart projektet är planerat att utföras, vi kan hjälpa till med ritningarna ändå!

Våra mål och ambitioner är liksom dina att få bollen i rullning så snabbt och smärtfritt som möjligt. Vi är därför noggranna med vad vi efterfrågar vid en offertförfrågan och vad du som kund behöver skicka in. Vi erbjuder alltid ett fast pris på alla våra tjänster så att du som kund ska känna dig trygg med vad du betalar för redan från början. Hos oss blir man även alltid tilldelad en personlig kontakt.

Du får gärna uppge vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket om möjligt. Vi på Boverk är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi tycker detta är en både rolig och spännande process att få hjälpa våra kunder med! Behöver du hjälp med andra bygglovshandlingar? På sidan beställ bygglovsritningar hittar du mer information om hur du går tillväga.

Du är varmt välkommen att ringa eller maila oss på info@boverk.se vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Få hjälp av mig!

Erik Assarsson
Projektör
Kontakta oss
Maximal filstorlek: 30 MB