bygglovsritningar

Är det dags för bygglovsritningar?

Vi vill alltid hjälpa dig som kund på bästa och snabbaste sätt. Våra mål och ambitioner är liksom dina att få bollen i rullning så snabbt och smärtfritt som möjligt. Vi är därför noggranna med vad vi efterfrågar vid en offertförfrågan och vad du som kund behöver skicka in. Vi erbjuder även alltid ett fast pris på våra bygglovsritningar så att du som kund ska känna dig trygg med vad du betalar för redan från början.

Du får gärna uppge vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket om möjligt. Vi på Boverk är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen, allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Kontakta gärna oss redan idag för att komma igång med processen för dina bygglovshandlingar. Behöver du kanske ritningar till ditt företag eller till din bostadsrättsförening? Oavsett vad det är för bygglovshandlingar det handlar om är vi glada att få hjälpa dig!

Känner du att du vill ha mer information gällande ditt projekt får du gärna kolla in våra tjänster om du inte redan gjort det. Där har vi samlat massvis med information och aktuella regler så förhoppningsvis får du svar på dina frågor redan där!

Du är varmt välkommen att ringa eller maila oss på info@boverk.se vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Jag hjälper dig gärna!

Thor Alm
Projektör
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Om uppladdning inte fungerar klicka här