bygglovsritningar

Vill du beställa bygglovsritningar?

Behöver du bygglovsritningar eller andra bygglovshandlingar inför ett kommande projekt? Vi hjälper dig gärna. Vi har lång erfarenhet av att framställa olika typer av bygglovsritningar. För att nämna några är det allt från bygglovsritningar, planritningar och takstolsritningar till fasadritningar, konstruktionsritningar och arkiteksritningar. Så behöver du ritningar inför exempelvis en kommande farstukvist, ett garage eller en tillbyggnad? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi vill alltid hjälpa dig som kund på bästa och snabbaste sätt. Våra mål och ambitioner är liksom dina att få bollen i rullning så snabbt och smärtfritt som möjligt. Vi är därför noggranna med vad vi efterfrågar vid en offertförfrågan och vad du som kund behöver skicka in. Vi erbjuder även alltid ett fast pris på våra bygglovsritningar så att du som kund ska känna dig trygg med vad du betalar för redan från början.

Behöver du kanske bygglovshandlingar till din bostadsrättsförening eller till ditt företag? Detta hjälper vi dig gladeligen med också!

I våra tjänster hittar du även en uppsjö av olika byggnadsprojekt där vi har möjlighet att framställa alla de bygglovsritningar som kan tänkas behövas. Är du ute efter information hittar du även relevant information som tex regler och bestämmelser i varje specifikt projekt.

*

Vad behöver jag som kund skicka in vid min kundförfrågan?

Du får gärna uppge vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket om möjligt. Vi på Boverk är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen, allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Kontakta gärna oss redan idag för att komma igång med processen för dina bygglovshandlingar.

Du är varmt välkommen att ringa oss på 010-603 90 00 eller maila oss på info@boverk.se vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Få hjälp av mig!

Erik Assarsson
Projektör
Kontakta oss
Maximal filstorlek: 30 MB